leveringstid: 1-2 hverdage - Fri fragt ved bestilling for over 499 DKK.

Winter Jacket *TREND*

Winter Jacket *TREND*

Varm vinter jakke i Trend design

Denne super lækre vinter jakke med membran holder dig stensikkert varm på din vinter cykeltur. Denne jakke har en højhals som beskytter ekstra godt mod vinden og en lang YKK-lynlås. Der er tre lommer på ryggen, en af dem har en lynlås, hvilket gør plads til snacks og nøgler. Der er elastik i bunden af jakken samt en ekstra lang ryg, der holder jakken på plads selv under vilde bevægelser og vinden ude. I ærmerne er der elastisk ribs, som sidder helt tæt på håndleddet og forhindrer vinden i at snige sig ind den vej.

Udover at være en varm vinter jakke, så er den både vind- og vandafvisende op til 10.000 mm. En jakke i meget høj kvalitet.

Da jakken er en del af vores Express print serie, er det muligt at få logo eller egen tekst på alle de hvide felter; front, ryg, ærmer og sider. Man kan med fordel kombinerer jakken med nogle af de andre Express print produkter og derved få et sæt.

Jakken er lavet i 76% polyester og 24% polyuretan. Den er designet i Danmark, produceret i Europa og er OEKO-TEX certificeret.

Din pris: Pris: 640,00 kr 800,00 kr

				
                
                                                
                                    

Indtast mængder af hver variant du ønsker at bestille!

SMLXLXXL3XL4XL
Farve:
Materialer
100% Polyester / TEK Series
Varenummer:
41-1521P
Størrelse guide