Style Nr.:
9599
spar:25 %
800,00 kr

Pris: 600 kr

Grupperede produkter
Størrelse S M
black
Udsolgt

Varm vinter cykel jakke i Team line design

Dette er vinter jakken som kan bruges i de kolde vintermåneder, når der bliver drønet afsted på landevejen. Jakke har en højhals som beskytter ekstra godt mod vinden og en lang YKK-lynlås. Der er tre lommer på ryggen, en af dem har en lynlås, hvilket gør plads til snacks og nøgler. Der er elastik i bunden af jakken samt en ekstra lang ryg, der holder jakken på plads selv under vilde bevægelser og vinden ude. I ærmerne er der elastisk ribs, som sidder helt tæt på håndleddet og forhindrer vinden i at snige sig ind den vej.

Udover at være en varm vinter jakke, så er den både vind- og vandafvisende op til 10.000 mm. En jakke i meget høj kvalitet.

Da jakken er en del af vores Express print serie, er det muligt at få logo eller egen tekst på alle de hvide felter; front, ryg, ærmer og sider. Man kan med fordel kombinerer jakken med nogle af de andre Express print produkter og derved få et sæt.

Jakken er lavet i 76% polyester og 24% polyuretan. Den er designet i Danmark, produceret i Europa og er OEKO-TEX certificeret.

Team line designet er en et udgående design, derfor vil der ikke blive produceret flere. Skynd dig, hvis du skal have sådan en jakke her.

  • Lang YKK-lynlås
  • lommer på ryggen
  • vind- og vandafvisende
  • Express print
  • 76% polyester og 24% polyurethane
  • OEKO-TEX certificeret
Specifikationer
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Winter Jacket "Team Line"