Billigt cykeltøj til kvinder

Køb cykeltøj til damer hos Vangàrd og hent store besparelser. Vi garanterer at kvaliteten er i top til trods for at prisen er i bund.

I denne kategori finder du:

  • Kortærmede cykeltrøjer til kvinder med silikonebånd i bundet, så den bliver siddende, uanset hvor meget du bevæger dig på cyklen. Cykeltrøjerne har tre lommer på ryggen, så der er plads til at medbringe energibarer, gels og andre nødvendige ting på cykelturene. Cykeltrøjerne er perfekte om sommeren, og under en langærmet svedundertrøje på en køligere dag.
  • ¾ lange cykelbukser til kvinder Disse cykelbukser er utrolig komfortable, og er anvendelige på en efterårs- eller forårsdag.

  • Cykelshorts til kvinder uden seler og med god svedtransporterende evne. Cykelbukserne er med en behagelig 3d pude, og kan med fordel anvendes til cykling og spinning. 

Spar op til 80 % på cykeltøj til kvinder. Vores cykeltrøjer er med feminine udskæringer, så de sidder mere behageligt. Cykeltrøjerne er med silikonebånd, så de bliver siddende uanset om du er oppe og stå på cyklen eller ej.  Vores cykelbukser til kvinder sidder komfortable og er langtidsholdbare. Til trods for den lave pris går vi ikke med kompromis med prisen. 

Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

5 varer

pr. side
Faldende orden