Tilbud på cykeltrøjer til mænd 

Du sparer helt op til 80% på cykeltrøjer til mænd. Til trods for prisen så garanterer vi at kvaliteten er i top, da de er blevet testet af professionelle atleter.

I denne kategori finder du:

  • Kortærmede cykeltrøjer til mænd: Trøjerne er med silikonekant ved linningen, så den bliver siddende, uanset hvor meget du står op på cyklen. Cykeltrøjerne er med tre lommer på ryggen, så du har plads til at medbringe de nødvendige forsyninger på cykelturene. De er ganske anvendelige om sommeren eller en mindre kold efterårs- eller forårsdag. Kan dog også med fordel anvendes under en af vores langærmet svedundertrøje.

  • Langærmede cykeltrøjer til mænd: Disse trøjer er også med silikonekant ved linningen der holder trøjen på plads. Der er tre lommer på ryggen.
    De er meget anvendelige på en kold efterårs- eller forårsdag. De kan også sagtens gå an i vintersæsonen under en af vores cykel-vinterjakker.Alle vores cykeltrøjer til mænd er med silikonebånd forneden, så de forbliver siddende hvor den skal. Vores cykeltrøjer er svedtransporterende og elastiske, hvilket gør dem utrolige komfortable på de lange cykelture. Til trods for de mange egenskaber cykeltrøjerne i denne kategori har, så kan du spare op til 80 %. 

Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

8 varer

pr. side
Faldende orden