leveringstid: 1-2 hverdage - Fri fragt ved bestilling for over 499 DKK.

Vangàrd Teamtøj

 Vangàrd Teamtøj  - et sikkert valg

Teamtøj katalog (pdf)

Teambekleidung (pdf)

Vangard Teamtøj er efterhånden blevet et kendt mærke rundt omkring i den Danske, Tyske og Engelske cykelverden. Download kataloget til højre og at se hvad vi kan gøre for dig!

Vangàrd har gennem de sidste mange år leveret og udviklet Teamtøj til det tidligere Team Jack and Jones, Team Designa, Team Bluewater Cyckling og Team Concordia forsikring Riwal. Alle Danske klubber der gennem et tæt samarbejde udvikler grundlaget for den kendte kvalitet Vangàrd står for.

 Dette er der flere mindre klubber og sponsorer der har fået øjnene op for. Herning cykelklub, Frederikshavner Fræserne, Team DMI og Morud Idrætsforening er bare nogle af de cykelentusiaster der i dag bruger Teamtøj fra Vangàrd. Vangàrd Teamtøj har i de sidste år også leveret til SE Touren Red Barnet i Syd og Sønderjylland.

Men i udlandet har man også fået øjnene op for Vangàrd Teamtøj. Her leverer Vangàrd til store virksomheder som: Wheelies, Todays cyclist og Paul Customs.

Grunden til denne succes er Vangàrd kan gå helt ned til 15 stk / model som den mindste bestilling. Vangàrd Teamtøj benytter sig også af den nyeste printteknologi så ”alt er muligt”.

Står din klub og mangler Teamtøj så tag kontakt og vi hjælper dig på vej med at få det til at blive til virkelighed.

Design Eksempler (pdf)

Design Skabelon (pdf)

Bestillingsformular (xls)