leveringstid: 1-2 hverdage - Fri fragt ved bestilling for over 499 DKK.

Jacket Sport "Profil"

Jacket Sport "Profil"

Brug vores softshell jakke ”Sport” som profilbeklædning til dit firma. Jakken har en blød inderside, høj hals og lang lynlås, som kan lynes helt op. Softshell jakken ”Sport” har membran i stoffet, som betyder at den kan holde til 10.000 i vandsøjletryk.

Det der skiller softshell jakken ”sport” (9630) fra den anden softshell jakke (9629) er; tre lynlås-lommer bestående af to i hver side samt en brystlomme, et sort elastikbånd i bunden, som gør at jakken kan holdes på ”plads” og ikke får kulde eller vind på ryggen. Derudover har den også tommelfinger hul i hvert ærme, så der heller ikke kan komme vind og kulde ind der, samt at ærmerne ikke ryger op. Den er super nem og behagelig at bevæge sig i.

Denne jakke er perfekt til jer, som bevæger sig meget i forskellige steder i løbet af en dag fx både inde og ude. Her holdes du varm, og jakken bliver på plads på grund af elastikbåndet og tommelfingerhullerne.

Detaljer:
- Lang lynlås
- Brystlomme
- Sort elastikbånd i bunden
- Tommelfinger hul
- 10.000 i vandsøjletryk
- 11.000 mm åndbarhed
- Softshell

Softshell jakken ”Sport” findes i størrelserne 2XS - 5XL.

Har du spørgsmål til softshell jakken ”Sport”, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at svare.

 

Din pris: Pris: 0,00 kr 0,00 kr

				
                
                              
Farve:
Materialer
Softshell med fleecespor
Varenummer:
41-1609P
Størrelse guide