OM VANGÀRD

Vangàrd Sportswear blev startet i 1948 med en produktion på dameundertøj af Anders Vang Nielsen. Siden da har Vangàrd Sportswear fulgt udviklingen og har i dag en produktion, som er koncentreret på teknisk undertøj, cykeltøj og løbetøj. 60% af virksomhedens produkter går til eksport i hele Europa.

Selskabet er 100% ejet af familien Vang. Direktør Bo Vang er 3. generation og overtog virksomheden i 2013 efter sin far Flemming Vang Nielsen, som er søn af grundlæggeren Anders Vang Nielsen.

Vangàrd Retail A/S er i dag en vertikal virksomhed, som har sit eget produktionsapparat i Danmark, Polen og Ukraine. Firmaet strikker sine egne metervarer og har stor erfaring med tekniske metervarer til sport og industri. I dag har Vangàrd i en lang årrække designet og leveret teamtøj til cykelklubber, løbeklubber, organisationer og virksomheder. Vi vil vove den påstand, at der ikke findes det teamtøj, vi ikke kan designe, da vi har kunden med på råd fra start til slut.

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRI FRAGT

Fri fragt på alle varer ved køb over 499,-. Bestiller du inden kl. 13:00 vil du modtage varen nærmeste hverdag

HURTIG KUNDESERVICE

Vangàrd er til rådighed for dine spørgsmål i mellem 8-16, man-torsdag. 8-14:40, fredag. Vi kan kontaktes både på mail og telefon